Семейство Клинтън гласува за президент

Кандидатът на демократите за президент на САЩ Хилари Клинтън гласува, съобщиха осведомителните агенции. Тя пусна бюлетината си в изборния си район в Чапакуа, щата Ню Йорк, придружена от съпруга си, бившия президент Бил Клинтън.

Двамата поздравиха другите гласоподаватели пред секцията. Хилари и Бил Клинтън се ръкуваха и снимаха с някои от тях.

Кандидатът на демократите бе чакана над един час от около 150 свои ентусиазирани привърженици.

"Резултатът от тези избори е важен за толкова много хора, има толкова голямо значение за нашата страна, и аз ще дам най-доброто от себе си, ако имам шанса да спечеля днес", каза Хилари Клинтън на излизане от избирателната секция, организирана в училище близо до дома й.

Бил Клинтън заяви, че гори от нетърпение да стане съпруг на политик. Имам 15-годишен опит, пошегува се той.

Кандидатът на демократите за вицепрезидент Тим Кейн гласува по-рано в родния си град Ричмънд, щата Вирджиния, придружен от съпругата си Ан Холтън. Вицепрезидентът Джо Байдън също гласува рано сутринта, съобщи Франс прес.

Кандидатът на демократите Хилари Клинтън получи странни въпроси в радиоинтервюта в днешния изборен ден, предаде Асошиейтед прес.

Клинтън се обади по телефона на радио Дъбъл Ю Кей Зи Ел в Северна Каролина и бе запитана дали предпочита Пепси или Кока-Кола. Отговорът й бе "Кока-Кола".

Как предпочита да откъсва тоалетна хартия - отгоре или от отдолу на ролката? "Обикновено отгоре, но нямам нищо против и отдолу", пошегува се Клинтън.

За радио Дъбъл Ю Екс Кей Ес в Бостън пък Клинтън съобщи, че ще продължи да спи на същата страна на леглото, на която е свикнала и ще се наложи Белият дом да премести прочутия президентски телефон от нейната страна на кревата, а не на тази, на която спи съпругът й и бивш президент Бил Клинтън.

"Мисля, че той ще се радва вече аз да отговарям на този телефон", каза Хилари по адрес на Бил. 

коментари

Напишете вашия коментар: