Илияна Йотова може да приземи самолета на ген. Радев

Бивш комунист няма. Това доказаха русофилите и бесепарите, които стъпкаха знамената на ЕС и НАТО на събора на язовир „Копринка“.

Да тъпчеш, да мачкаш, да не зачиташ друго мнение освен своето – това са типични прийоми на полираните комунистически мозъци. Явно сакралната им дата 9 септември и присъствието на новия им идол – Румен Радев, са окрилили поопърпаните в последните години социалисти и е започнал да им се причува ту залпът на „Аврора“, ту победен генералски марш на президентските избори.

Но много хубаво не е на хубаво, както е казал мъдрият български народ. В червената еуфория се появи черно мастилено петно, което може да им замаца идиличната картинка и да нарани  право в сърцето всеки комунист и русофил.

И това петно се нарича Илияна Йотова – кандидатът на БСП за вицепрезидент. Наскоро руската телевизия НТВ изкара списък на евродепутати, близки до Сорос и там за ужас на всеки правоверен русофил и комунист, фигурира тяхната червена лъвица Йотова. В социалните мрежи гневни социалисти директно запитват своите червени лидери за какво иде реч, но засега отговор няма. Снишили са се, защото белята вече е станала. Йотова е номинирана под натиска на Румен Овчаров и въпреки нежеланието на Нинова.

Оттук-нататък всички заклинания на Румен Радев за вечна дружба с Русия, ще се опровергават от присъствието на Илияна Йотова.  Дори и „онзи списък“ да не е съвсем достоверен, съмнението е посято. Смут ще зацари сред избирателите на социалистите. Няма да са сигурни дали като гласуват за Радев и Йотова, ръцете им остават неоцапани от американско империалистическо влияние.

Не му провървя на генерал Радев откъм жени. Първо се омота в лъжи за семейното си положение, та се наложи спешно да се ожени за любимата си, за да опровергае, че му е любовница. А сега и вицето му вместо да му вдига самолета, по-скоро ще го приземи встрани от пистата на победата.

Милен Иванов за Демокрация днес

коментари

4 Коментари

 1. Jodi 2017-04-16 08:43:19

  I\\\'m quite pleased with the infmioatron in this one. TY! http://bxxfgsnts.com [url=http://hbroxhfr.com]hbroxhfr[/url] [link=http://rydrehs.com]rydrehs[/link]

 2. Darence 2017-04-15 19:13:39

  I went to tons of links before this, what was I thgikinn?

 3. Reignbeau 2017-03-18 10:59:16

  Gee wieklilrs, that\\\'s such a great post! http://wkhcyjkyl.com [url=http://wnqsbrer.com]wnqsbrer[/url] [link=http://vzkjrxozmki.com]vzkjrxozmki[/link]

 4. Carlynda 2017-03-14 17:17:24

  Good on you Bob,Great to see the photos of what you are up to.The photos especially of the fishing boats stir my memories of travels through Indonesia. The heat, the sea and the peeklo.Tape careJamie

Напишете вашия коментар: