Зеленогорски: "Дълга ръка" стои зад напускането на депутата Станислав Иванов

„Твърде знаково е да напуснеш парламентарната група 15 дни преди президентските избори, усещам в това някаква „дълга ръка”. Това коментира в Народното събрание съпредседателят на Парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски. Повод за думите му е заявлението на народния представител от РБ Станислав Иванов да стане независим депутат.

„Набива се на очи това, което се случва – чия е тази „дълга ръка” сега няма да коментирам, но такава има, защото знам, че е посегнала към наши общински съветници и кметове. Ако същото се повтори, гарантирам, че ще я посоча", каза още Зеленогорски.

По думите му депутатът не е присъствал на нито едно заседание на ПГ от поне една година, нито е участвал активно в работата на РБ. Не се усещаше ефективно неговото присъствие. Решението му да остане независим е лично, посочи още Зеленогорски.

Припомням ви, че вчера синът на бившия хасковски кмет Георги Иванов - Станислав Иванов, обяви, че напуска парламентарната група на Реформаторите.

Народният представител вече е подал и заявление в деловодството на НС. Той обаче не излиза от парламента, а става независим депутат.

коментари

Напишете вашия коментар: